— [http://goo.gl/Vt97os] Mat og helse-faget: "Kokeboka mi"._______________________Gratis distribusjon til elever i grunnskolen av 'Opplysningskontoret for egg og kjøtt'.:: RT: Mat og Helse; «Kokeboka mi», mellomtrinn 5-7 ▶ http://goo.gl/Vt97os ◀ Kost og ernæring | #Barneskole #Mat #Kokebok #Helse #Livsstil #Ernæring #Undervisning


«Kokeboka mi» er et læreverk for mat og helse-faget i grunnskolen. Læreverket dekker alle kompetansemålene for faget og er i tråd med helsemyndighetenes kostråd. «Kokeboka mi» tilbys gratis til alle elever på 5.–7. trinn.

«Kokeboka mi» er eit læreverk for mat og helse-faget i grunnskulen. Læreverket dekkjer alle kompetansemåla for faget og er i tråd med kostråda frå helsestyresmaktene. «Kokeboka mi» blir tilbydd gratis til alle elevar på 5.–7. trinn


I et samfunn der mange barn blir oppfostret på ferdigmat, halvferdig mat og fast-food, er det viktig å lære bort grunnleggende matferdigheter. Kokeboka mi er inndelt i 30 leksjoner.

Alle de viktigste matvaregruppene er tema i minst én av leksjonene, i tillegg til at jul, påske og sommeravslutning er viet egne små fester på skolekjøkkenet. Materiellet er utviklet av faglærere i ernæring, helse og miljø, ernæringsfysiologer og pedagoger som har sin hverdag på mellomtrinnet. Rådene om kosthold/ ernæring er i samsvar med de kostråden som er gitt av helsemyndighetene.

Mange tror at faget mat og helse bare handler om å lage mat, men det er ganske mye mer enn det. Likevel er det viktig å huske at mat og helse er et praktisk fag, og at matlaging selvsagt er det aller viktigste!

Lykke til med matlaginga!


SHARE: FACEBOOK | TWITTER


"Kokeboka mi", Mat og helse-faget, mellomtrinn 5-7, av Opplysningskontoret for egg og kjøtt, 2013, bokmål, PDF ::

Mat og helse, Kokeboka mi, mellomtrinn 5-7, PDF - Official Website - BenjaminMadeiraSHARE: FACEBOOK | TWITTER


"Kokeboka mi", Mat og helse-faget, mellomtrinn 5-7, av Opplysningskontoret for egg og kjøtt, 2013, nynorsk, PDF ::

Mat og helse, Kokeboka mi, mellomtrinn 5-7, PDF - Official Website - BenjaminMadeiraSHARE: FACEBOOK | TWITTER

Youtube Playlist: Opplæringsvideoer om mat, matlaging og restaurantdrift. Nasjonal digital læringsarena ::
Clic aquí o recargar la Pagina Web.
Click here or reload the Webpage.

REFERENCES :

• [1] Lyseggen, Ronny og Berit Ildjarnstad, Åse Kringlebotn: Kokeboka mi. Opplysningskontoret for egg og kjøtt, 2013. Helvetica Neue, Norge.

Comentario » Comments »»» Blogger Disqus

 
Top - Subir