— [http://goo.gl/8OjmMw] Miljødifferensiering i bomringen._______________________Miljødifferensierte takster i kombinasjon med tidsdifferensiering gir økt måloppnåelse.:: RT: Miljødifferansiering: de mest miljøvennlige bilene betaler minst og de gamle dieselbilene betaler mest. ▶ http://goo.gl/8OjmMw ◀ «Prishopp for dieselbil i bomringen: 60 kroner i bommen for dieselbiler» | #BerntSverreMehammer #COWI #TrafikkOslo #Miljødifferensiering


Alle dieselbiler unntatt de aller nyeste bør betale 60 kroner i bomringen i Oslo, ifølge ny utredning. På toppen av det blir det foreslått rushtidsavgift og nye bommer på bygrensa.


Et forslag om miljødifferensierte takster skal behandles av politikerne i 2016 - det betyr at det blir enda dyere for dieselbiler.


Elbil og nullutslippsbiler: 10 kroner
Ladbare bensinhybrider: 20 kroner
Bensinbiler med Euro 3 eller nyere hybrider: 30 kroner
Dieselbiler med Euro 6 eller bensinbiler med Euro 2 eller eldre: 45 kroner
Dieselbiler med Euro 5 eller eldre: 60 kroner
Tunge kjøretøy med Euro 5 eller eldre: 90 kroner
Tunge kjøretøy med Ero 5 eller eldre 150 kronerSHARE: FACEBOOK | TWITTER


"TRAFIKANTBETALING -REVIDERT AVTALE OSLOPAKKE 3", COWI, desember 2015, PDF ::

TRAFIKANTBETALING -REVIDERT AVTALE OSLOPAKKE 3, DESEMBER 2015, PDF - Official Website - BenjaminMadeiraSHARE: FACEBOOK | TWITTER
Clic aquí o recargar la Pagina Web.
Click here or reload the Webpage.
SHARE: FACEBOOK | TWITTER


MP3 — En ny utredning av konsultentselskapet COWI slår fast at det bør koste 60 kroner for dieselbiler i bomringen i Oslo.


Comentario » Comments »»» Blogger Disqus

 
Top - Subir