Stikkord: Spansk, Språk, Spanskundervisning, Spanskkurs, Nesodden, Oslo, Spansklærer, Privatundervisning
•• Ver, Video, Youtube, el abecedario, alfabeto


Spanskkurs - Personlig Profil - Kurslederen - Spanskundervisning


Hei! Jeg er Benjamin Madeira og er fra Guatemala.Study_of_spanish - Bildet: Wikimedia . org

Jeg har spansk som morsmål.

Jeg har inngående kjennskap til engelsk og mitt eget morsmål, kombinert med gode kunnskaper om kultur, litteratur og historie til den spansktalende verden. Jeg har bodd i Norge siden juli 1999, og har per i dag et sikkert forhold til norsk grammatikk, syntaks og rettskrivning (jeg kan norsk godt - både muntlig og skriftlig).

I september 1999 gikk jeg på norskkurs i Lier. I desember 1999 gjennomførte jeg min første test i norsk for fremmedspråklige grunnivå (118 poengsum av 123 mulige) og våren 2000 tok jeg i Drammen en eksamen for fremmedspråklige på mellomnivå (Meget bestått). I mai 2000 tok jeg den siste eksamen for fremmedspråklige på høyere nivå (Bergenstesten) i Oslo (500 poengsum av 700 mulige).

Jeg har studert spansk ved Universitetet i Oslo på bachelornivå.

Jeg er levende engasjert i språk, spesielt det spanske, og trives godt med å undervise. Jeg glad i mennesker, er strukturert, utadvendt og løsningsorientert. Jeg takler stress godt.

Andre sterke sider er gode relasjonelle ferdigheter, kreativitet i undervisningen og evne til å arbeide målrettet.

I Guatemala utviklet jeg kursmateriell og ga opplæring ved en privat spanskskole for universitetsstudenter som selv ville undervise i spansk som fremmedspråk. Jeg ga også leksehjelp for skoleelever som hadde skolevanskeligheter. I 1990/1992 arbeidet jeg som tolk og oversetter (engelsk-spansk) for en amerikansk organisasjon i Guatemala. I tillegg arbeidet jeg en periode som engelsklærer på en videregående skole.

I Norge underviser jeg spansk både enkeltvis og små grupper privat. I tillegg har jeg arbeidet som morsmålslærer ved Berger skole, Myklerud barneskole, Alværn ungdomsskole, Bakkeløkka ungdomsskole. Jeg har også holdt spanskkurs for AOF og vært spansklærer ved Seiersten ungdomsskole i Drøbak. I perioden 2007-2008 jobbet jeg på Frogn vgs.


VER, VIDEO, YOUTUBE, EL ALFABETO - ABECEDARIO - ABC, 1/1, 2MIN ::

COMPARTIR: EN FACEBOOK | EN TWITTERLEGG INN EN KOMMENTAR


LEAVE YOUR COMMENTS HERE


COMENTARIOS


Ønsker du å lære spansk i Norge?


EsEspañol® -es genial - Org.nr: 987 029 919


"Spanskkurs - Profil - Kurslederen - Spanskundervisning" // på Nesodden og i Oslo // Spansklærer // PRIVATUNDERVISNING i SPANSK én til én og i små grupper // Språkopplæring :: SPANSKKURS // Tags: SPANSKUNDERVISNING ved Undgomsskoler, ved Videregående, Spanskkurs på Nesodden, Spanskundervisning i Oslo

Comentario » Comments »»» Blogger Disqus

  1. — Estoy mirando http://www.benjaminmadeira.com/2012/09/spanskkurs-spanskundervisning.html Video - Youtube - El Alfabeto - Abecedario [via @SPANSKKURS] #SPANSKKURS #SPANSKUNDERVISNING

    ResponderEliminar

 
Top - Subir